Nu är köksrenoveringen färdig

Nu är köksrenoveringen färdig

God dag, god dag och välkommen till bloggen den här dagen som verkar bli en riktigt solig och varm dag. Det här inlägget har jag skrivit eftersom det är flera av er som haft spörsmål på vilken byggfirma i Helsingborg det var som renoverade köket. Jag skrev ju hur otroligt nöjd jag var med köksrenoveringen i ett inlägg för en vecka sedan ungefär, men jag skrev inte vilken byggfirma i Helsingborg det var jag hade anlitat. Givetvis förstår jag nu när jag tänker på det att det var något jag borde ha sagt. Såhär mina kära läsare, det var till Jepla Bygg & Trädgård jag vände mig. 

Jag valde att vända mig till denna specifika byggfirma i Helsingborg eftersom jag visste genom en kollega till mig, att denna firma skulle vara särskilt bra att vända sig till. Min kollega hade vänt sig till dem för en helrenovering av lägenheten, och hon berättade att Jepla Bygg & Trädgård är en byggfirma i Helsingborg som hjälp flera personer i bostadsrättsföreningen med olika renoveringar och att alla som vänt sig till dem varit mycket nöjda och belåtna. Nu bor inte jag i en bostadsrätt, utan jag har mitt eget lilla hus som jag trivs så bra i, men det var hög tid för ett tag sedan att renovera köket, och på grund av vad min kollega berättade om denna byggfirma i Helsingborg så valde även jag att vända mig till dem, och jag tycker att detta är en firma som ni också borde vända er till, för jag känner mig säker på att de kommer att kunna ge er alla precis den hjälp ni är ute efter. 


Kommentarer är stängda.