En tillbyggnad som blev alla tiders

En tillbyggnad som blev alla tiders

Hej igen på er allesammans. Jag hoppas att ni alla har det bra så här i mitten på januari. Det har snöat ordentligt, till och med så mycket så jag får arbeta hemifrån idag, omöjligt att åka hemifrån innan vägen är plogad. Nu fick jag en stund över som gör att jag bestämde mig för att skriva ett inlägg, och jag ska jag berätta för er om en tillbyggnad på huset som blev kanoners. Det är såhär att det är en byggfirma i Norrköping som heter Bra Bygg i Östergötland som byggde till, och de gjorde ett lysande arbete.

Tack vare att de kom hit och byggde till får nu alla i familjen plats och har sina egna rum, något vi länge önskat. Bra Bygg i Östergötland kan hjälpa till med det mesta inom bygg men med en särskild kompetens inom tillbyggnader och totalrenovering. Vi blev rekommenderade att vända oss till denna byggfirma i Östergötland av en kollega till min fru. Vi är glada över att vi fick det här tipset, för de gjorde verkligen ett bra jobb. Medarbetarna på Bra Bygg i Östergötland var noggranna mad att ta reda på exakt hur våra behov av en tillbyggnad såg ut, och tack vare detta blev resultatet exakt som vi ville ha det. Mitt tips till er som behöver en byggfirma i Norrköping blir därför att ni verkligen borde höra av er till Bra Bygg i Östergötland. Det är så bra dessutom att man med nya regler på rotavdraget får dra av en större del av arbetskostnaden än förut. Så passa på nu att anlita dem för man vet aldrig när reglerna försämras igen. 


Kommentarer är stängda.